BB - väska!

Idag ska jag ta mig ner till stan och köpa det sista jag behöver till bebis BB-väska! En filt och några ombyten i strl 50 är det tänkt. Bebis väska är i princip nästan helt klar annars. MIN väska däremot är inte ens påbörjad, jag tror inte min hjärna har förstått att vi är i v36 ännu och att det börjar bli dags, men Gud så vi längtar! De går egentligen inte fokusera på så mycket annat än att bebis ska komma snart, jag hoppas inte jag uppfattas som tråkig av mina nära då de enda jag säkert pratar om är bebis, födsel, planering och graviditeten. Jag är totalt låst i min bubbla. 

Tänkte faktiskt börja på min väska idag med, så ska köpa Amningslinnen med tänkte jag och kanske en mysdress att mysa omkring i efter förlossningen samt tjocka stora bindor och större trosor!

Vad tycker ni är viktigt att ha med i era väskor ? 
Uppdaterar ikväll med vad jag hittat !

Med kärlek / H
Med kärlek/ HKommentarer

haha har gått in här minst några gånger i veckan men inget nytt och nu när jag går in är det massa nytt! :D Så roligt med inlägg! ❤ Fina och mysiga kläder du köpt och sååå mysiga babyshowers :) ❤

Jag har packat med purelan (salva mot ömma bröstvårtor), den kändes viktig :P haha Och så har jag packat med intim våtservetter för lättare rengöring där nere och amningsinlägg. Sånna saker! och reseförpackningar till necessären :) Känns så mysigt att man har börjat packa. Herregud, snart kan det vara dags för dig när som helst :D

Förstår precis vad du menar förresten med bubblan och allt prat kring bebis. Är likadan! :P Haha

Svar: Vad roligt att du saknat mina inlägg! Nu har jag massa tid så jag hoppas på många fler inlägg framöver :) ❤️

Purelan har jag med köpt och bra stora bindor, ska ta med eget toalettpapper med tror jag. Intim våtservetter var en bra ide, det ska jag nog leta efter, har du köpt det på Apoteket? Ja, det kan ju faktiskt snart hända när som, det är skrämmande och spännande på samma gång!
Medkarlek.blogg.se


Kom ihåg


Trackback