Barnvagn !

Idag har vi varit och kollat på barnvagn! Sååå kul, fast vi nästan vart osams i butiken över vad vi tyckte om och inte!

Efter att ha provkört vagnar samt pratat med personal har vi nu kommit ner till 2st vagnar som vi väljer mellan!

1. Brio smile 

En funktionell och bra vagn som också är Rs favorit!  I denna säljs i 3 delar, babyskydd, ligg och sittdel.

2. Britax go next (brio) 

 Detta är min favorit ! Dels för att den var otroligt skön att köra, bra dämpning men de bästa är att det är lufthjul och rörliga hjul fram (de har brio smile med) men framhjulen kan man lätt knäppa av och man kan sätta dit fasta hjul fram för att lättare köra i skog och i snö! 
Ett extra plus är ju den snygga designen! Denna säljs också i 3delar, babyskydd, ligg och sittdel. Babyskyddet har också fått bäst i test! 

Någon som har erfarenhet av någon av dessa vagnar?

Med kärlek / H
Med kärlek/ HKommentarer

Åh, spännande att ni har varit och kollat. När bör man börja? Tyckte de att det var tidigt att ni var dit innan ni hade gått halvvägs?
Känns som att de ska tycka att man kommer dit för tidigt för att be om hjälp men jag skulle nog vilja vara ute i god tid, typ vecka 16 eller så.
Riktigt fina vagnar båda två, ska bli spännande att se vilken det blir! :) Ni får kanske provköra igen :D

Svar: Alltså jag är inte så stressad över graviditeten i övrigt men vagn vill jag verkligen provköra och känna att vi får rätt vagn för oss, en vagn vi båda gillar att köra. Sedan eftersom vi har BF 2 februari så får man också räkna med att det är runt 3 månades leveranstid på vagnen och att butikerna inte levererar mycket och har stängt större delen av december. Jag tycker inte de är tidigt, hon sa i butiken att vi borde beställa inom 1,5 månad. Så de känns skönt att man har några veckor till på sig att provköra och fundera :)
H

Jag gillar verkligen go natt. Erbjudandet de har är mycket förmånligt! Tycker heller inte det är tidigt att kolla. Lång leveranstid på vagnar idag. vet hur lätt det blir taffligt när man ska kolla på vagnar haha :) Finns ingen son har allt, tror ni hittat den ni gillar bäst snart! Next är lite bred men exklusiv. Smile är en riktigt bra vagn, men lägg till fyra tusen och få en av marknadens bästa vagnar! Lycka till

Svar: Det gör ju inte det, har drömt om vagnar inatt! Haha, sitter man på nätet nu efter och jämför så är den ena bättre än den andra på något:) har du vagn? Och vad var du isåfall gillat?
H


Kom ihåg


Trackback